“A Cutting-Edge Outlook towards Science and PE” on omapärane, lõbus, sportlik ning samas ka “tervislik” projekt, sest see oli täielikult pühendatud inimorganismile ja tervislikule eluviisile!

Meie viiendikud ja kuuendikud Hispaaniast, Taanist, Lätist ja Eestist õppisid, tegelesid spordiga, orienteerusid, käisid ekskursioonidel ning lihtsalt veetsid lõbusalt aega oma uute sõpradega!  Projekti jooksul toimus 6 väljasõitu, enne igat üritust viidi läbi ka online-kohtumised eesoleva õppekäigu teemal, samuti viidi projektiga seoses läbi eritunnid kõikides viiendates klassides, kus kasutati projekti raames loodud materjale.

Meie kooli õpetajate meeskond (R. Romanovskaja, Z. Dirmeitis, O. Kolodi, N. Larionova) tänab lapsevanemaid, kes võõrustasid külalisi ja korraldasid koostöös õpetajatega erinevaid põnevaid üritusi Eestis ning loodab, et antud projekt oli positiivne ning kasulik kõigile osalejatele!

 

Закончился один из наших больших Erasmus+ проектов.

“A Cutting-Edge Outlook towards Science and PE” – необычный, веселый, спортивный и самый “здоровый” проект, ведь он был полностью посвящен человеческому организму и здоровому образу жизни!

Наши пятиклассники и шестиклассники из Испании, Дании, Латвии и Эстонии учились, занимались спортом, ориентировались на местности, ходили на экскурсии и просто хорошо проводили время со своими новыми друзьями!
Команда учителей нашей школы (R. Romanovskaja, Z. Dirmeitis, O. Kolodi, N. Larionova) благодарит родителей принимающих семей за помощь в организации мероприятий в Эстонии и искренне надеется, что данный проект – это исключительно позитивный и полезный опыт для всех!