2. mai oli Lasnamäe Gümnaasiumis väga toimekas päev. Koolis tegid 12. klasside õpilased inglise keele riigieksamit ja 9. klasside õpilased panid oma teadmised proovile eesti keele proovieksamil. Ülejäänud koolipere osales Lasnamäe linnaosas toimuval suurel talgupäeval, rajas kooliaeda ja koristas kooli territooriumi.

Õpilased ja õpetajad koristasid talgupäeval ligiakaudu 60 m3 prügi. Prügist said puhtaks kolm piirkonda: Pae park ja selle ümbrus, Kurepõllu piirkond ja Tallinna Mehhaanikakooli kõrval asuv tühermaa.

Lasnamäe linnaosa vanema Julianna Jurtšenko sõnul võttis talgupäevast osa üle 3000 inimese, mis on Eesti rekord ühe talgupäeva kohta. Peale meie kooli osalesid talgutel Tallinna Linnamäe Vene Lütseum, Tallinna Läänemere Gümnaasium, Lasnamäe Vene Gümnaasium, Lasnamäe Põhikool, Tallinna Pae Gümnaasium, Tallinna Kuristiku Gümnaasium, Tallinna Mahtra Põhikool ja Tallinna Laagna Gümnaasium.

Erilist tänu väärivad kõik õpilased ja õpetajad, kes osalesid talgupäeval.