25.-27. augustil käisid Lasnamäe Gümnaasiumi õpetajad Norras Buskerud põllumajanduskoolis.

Visiit toimus NordPlus School Community Greenhouse projekti raames. Projekti eesmärk on tutvustada õpilastele taimede kasvatamist kasvuhoones ja kasvuhoone konstrueerimist.
Reedel toimus tutvumine Buskerud kooliga, õpilased näitasid projekti töörühmale komposti valmistamiskatsete tulemusi. Laupäeval käis projekti töörühm botaanikaaias, kus asuvad ka Loodus- ja Geoloogiamuuseumid. Pühapäeval pidasid Lätist, Leedust, Norrast ja Eestist kokku tulnud töörühmad arutelu, kus räägiti erinevatest katsetest: Eestis – valgustus taimede kasvatamisel, Leedus – väetiste kasutamine ja Lätis – kastmine.
 

C 25 по 27 августа учителя нашей школы посетили школу Бускеруд в Норвегии.

Визит состоялся в рамках проекта NordPlus School Community Greenhouse. Целью данного проекта является ознакомление детей с выращиванием растений в парнике и конструирование парника. В пятницу ученики школы Бускеруд ознакомили участников проекта с результатами эксперимента по изготовлению компоста. В субботу группа учителей из 4 стран посетила ботанический сад в Осло. В воскресенье обсуждались планы на будущее и итоги проведенных экспериментов: Эстония – освещение растений, Литва – использование удобрений, Латвия – полив.