Projekti Nord plus raames külastasid meie kooli õpetajad Liepaja 19.-22. oktoobril. See oli eelviimane kohtumine antud projekti raames, kus õpetajad arutasid taimede kasvatamise teemadel tehtud katsete tulemusi. Tuletame meelde, et Eesti õpilased katsetasid valgustusega. Järgmine kohtumine toimub kevadel Vilniuses, kuhu lähevad ka õpilased. Liepajas veetsime aega kasulikult ja huvitavalt. Kohtumise jooksul sai tehtud palju dokumente. Projekti töögrupp külastas kooli, kus õpivad 99 õpilast ja töötab 14 õpetajat. Kooli esindajad näitasid projekti 4H. Antud projekti raames õpilased kasvatavad puuvilju, juurvilju ja muid taimi. Mõned lapsed osalevad selles projektid alates 4-5 aastast. Seejärel külastasid projektis osalejad allikaid, liivakoopaid ja farmi, kus kasvatatakse mööblit. Samuti toimusid toredad jalutuskäigud Kuldigas ja Liepajas. See oli tore kogemus.
 
В рамках проекта Nord plus учителя нашей школы посетили Лиепая с 19-22.10. Это была предпоследняя часть проекта, где учителя поделились финальным опытом о выращивании. Напомним, что у Эстонии были эксперименты со светом. Было сделано много бумажной работы и следующий раз мы встретимся весной в Вильнюсе уже вместе с учениками. Однако было и много интересных мероприятий. За эти дни мы посетили школу, где 99 учеников и 14 учителей. В школе нам провели презентацию проекта 4Н. В этом проекте ученики выращивают различные овощи, фрукты, растения и тд. Некоторые дети в этом проекте с 4-5 лет. Затем была экскурсия на родниковые источники, потом побывали на ферме где выращивают стулья. Так же нам довелось побывать в песочных пещерах и прогуляться по Кулгдиге и Лиепае. Это отличный опыт.