14.detsembril toimus Lasnamäe Gümnaasiumis koostöös HIK-ga (Hariduse Innovatsioonide Kogu) suurüritus, millele andsime nime “Õpitee ja karjäär”. 

Üritusest võtsid osa kõik meie 9.klasside õpilased. Tänu sellele üritusele said õpilased teada, mis neid ootab gümnaasiumis ja mis ootab kutsekoolis. Oma kogemuse jagasid nendega kutsekoolide õpilased, kutsekoolide esindajad (erialade juhid, vastuvõtu spetsilistid jne), gümnasistid, erinevate noorteorganisatsioonide esindajad, Haridusameti noorsootöö osakonna esindaja jt. Samuti said informatsiooni võimalustest peale õppimist ja tööd ehk mitteformaalse õppimisest, nimelt vabatahtliku töö spetsiifikast, noorte poliitiliste organisatsioonidest jt.  

Kokku oli igal õpilasel valida kolm võimalust, mida kuulata, vastavalt oma enda huvidele. Lasnamäe Gümnaasiumi õpilased said  hiilgava võimaluse tutvuda edasise hariduse võimalustega ühes kohas.

Lasnamäe Gümnaasium tänab Hariduse Innovatsioonide Kogu suurepärase koostöö eest.