Sel nädalavahetusel, 10.02.2024, toimus Tädu terviserajal Lasnamäe Gümnaasiumi esimene talvematk. Talvematkale olid oodatud kõik õpilased oma emade ja isadega, samuti kogu koolipere. Matkakorraldajad, õpetajad Kadri Koel ja Heli Kangur, koostasid ka põneva talvebingo, mis muutis tähelepanelikumaks iga matkaja, sest oli vaja märgata, kuulata ning tähele panna loodust ja ümbritsevat. Raja lõpus ootas meid lõke, kus saime viinereid ja vahukomme grillida ning nautida metsas olemist. Suured tänud kõigile, kes kohale tulid, olenemata külmast talveilmast, meil oli tõesti tore ja vahva!

В эти выходные, 10.02.2024, состоялся первый зимний поход Ласнамяэской гимназии по тропе здоровья Тяду. В зимний поход были приглашены все ученики с родителями, а также вся школьная семья. Организаторы похода, учителя Кадри Коэль и Хели Кангур, также подготовили увлекательное зимнее лото, которое заставило каждого участника похода быть более внимательным, ведь нужно было замечать, слушать и обращать внимание на природу и окружающую обстановку. В конце маршрута мы развели костер, где пожарили хлеб и зефир. Большое спасибо всем, кто пришел, несмотря на холодную зимнюю погоду, мы отлично провели время!