Seoses koroonaviiruse levikuga ning vastavalt Haridus- ja Teadusministeeriumi ja kooli pidaja ettekirjutusele on Lasnamäe Gümnaasium suletud alates 15.03.2020 kuni erikorra muutumiseni. Õppetöö jätkub sel ajaperioodil koduõppe/e-õppe vormis. Edasisi koolipoolseid juhiseid ning teateid edastatakse eKooli kaudu.

Õppe korraldamisega alates 16. märtsist 2020 võite tutvuda siin.

Lugupeetud lapsevanemad! Kui teil tekivad küsimused, ettepanekud või soovid, palun täitke tagasiside vormi.

В связи с распространением коронавируса в Эстонии, и следуя предписаниям Министерства Образования и директора школы, Ласнамяэская гимназия закрыта с 15.03.2020 до изменения чрезвычайного положения в стране. Учебная работа в этот период продолжается в форме дистанционного и домашнего обучения. Дальнейшие указания школы и оповещения будут осуществляться через электронный журнал (E-kool).

С организацией учебного процесса с 16 марта 2020 можно ознакомится по ссылке.

Уважаемые родители, если у Вас появятся вопросы, предложения или пожелания, вы можете заполнить анкету обратной связи.