Viienda klassi õpilased ja Lasnamäe Gümnaasiumi õpetajad võtavad vastu külalisi Taanist, Hispaaniast ja Lätist

Täies hoos on finaalkohtumine projekti A Cutting-Edge Outlook towards Science and PE raames Eestis. Seekord võtavad viienda klassi õpilased ja Lasnamäe Gümnaasiumi õpetajad vastu külalisi Taanist, Hispaaniast ja Lätist.

Lapsed kordavad õpitud materjali, teevad füüsilisi teste ning veedavad ühiselt lõbusalt aega. Näiteks esmaspäeval 13. märtsil peale ühiseid tunde käisid Skypark-is ja Tallinn T1 taevarattal meelelahutuskeskuses.

Teisipäeval 14.märtsil viisid 12.b klassi õpilased (Sofja Gremilova, Elvira Borissova, Vitalia Griškova, Anastasija Nikolajeva, Ksenia Grudkina) läbi vanalinna ekskursiooni ning tutvustasid külalistele põhilisi linna vaatamisväärsusi.

Kolmapäeval 15.märtsil ootavad meid tantsud, viktoriin Anderseni muinasjuttude ainetel (muide, meie külalised Taanist on just Odensest- kirjaniku sünnikohast!). Samuti ootab õpilasi kaasahaarav programm loomaaias.

Viimasel päeval ootab meid orienteerumismäng Kadriorus, mida korraldan 7.klassi õpilased Aleksei Sin, Kristina Kitter, Anželika Savinkina, Alina Levkovitš. Meid ootab kõiki ka ürituse pidulik lõpetamine, mis tuleb samuti vahva ja meeldejääv

В самом разгаре финальная встреча проекта A Cutting-Edge Outlook towards Science and PE в Эстонии. На этот раз наши пятиклашки принимают гостей из Дании, Испании и Латвии.

Ребята повторят изученный материал, делают физические тесты и весело проводят совместно время. Например, в понедельник 13 марта дети после совместных уроков сходили в Skypark и Skywheel of Tallinn.

Во вторник 14 марта ученицы 12В класса (Sofja Gremilova, Elvira Borissova, Vitalia Griškova, Anastasija Nikolajeva, Ksenia Grudkina) провели ребятам экскурсию по старому городу и познакомили гостей с основными достопримечательностями города.

В среду 15 марта наш ждут танцы, викторина по сказкам Г. Х. Андерсена (ведь наши Датские гости приехали из Оденсе – родины писателя!) и учебная программа в Зоопарке.

В последний день участников ожидает квест по парку Кадриогр от 7 классов (проводят Aleksei Sin, Kristina Kitter, Anželika Savinkina, Alina Levkovitš) и финальное мероприятие – закрытие проекта.

Final meeting in Estonia at Lasnamäe Günmaasium